Get Adobe Flash player

Dades identificatives

L'empresa titular de www.spai.ad és SPAI - Societat de Programació i Anàlisis Informàtiques, amb domicili social a Carrer dels Escalls, 7. Ed. Cadena, 2-2ª, AD-700 Escaldes Engordany. Principat d'Andorra. Correu electrònic:spai@spai.ad

Propietat intelectual i ús dels continguts

Tots els drets de propietat intel.lectual del contingut d'aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i els seus codis font, són titularitat exclusiva de Spai, SL, corresponent-nos l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.

Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de Spai, SL. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

Condicions generals de la informació continguda en el nostre lloc web.

La informació continguda en les nostres pàgines tenen per objecte facilitar al públic en general la informació relativa als productes i serveis de Spai, SL. L'accés a particulars, està restringit a l'acceptació dels termes i condicions següents, els quals poden ser modificats per Spai, SL en qualsevol moment i sense previ avís.

En utilitzar aquesta pàgina web accepta complir amb els termes expressats en aquest avís i les modificacions subsecuentes que Spai, SL pogués implementar ocasionalment. Si no acceptés els termes i condicions d'aquest Acord, no ha d'utilitzar aquest lloc.

El lloc web de Spai, SL ha estat dissenyat per proveir informació general sobre Spai, SL, els seus productes i serveis destinats a un públic internacional.

Spai, SL o els seus col.laboradors no seran considerats responsables per cap tipus de danys o perjudicis, directes, especials, incidentals, conseqüents, punitius o indirectes que poguessin sorgir o estar relacionats amb l'accés, l'ús o l'exactitud de la informació vinculada a aquest lloc web.

Tractament de dades de l'usuari

Spai, SL informa als seus clients que les dades personals li facilitin seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Spai, SL. La finalitat d'aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d'interès als nostres clients.

Spai, SL garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Els clients de www.spai.ad podran en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic spai@spai.ad.

Legislació

Els termes i condicions d'ús d'aquest lloc web estan regits per les lleis del Govern d'Andorra.

Els usuaris de la nostra web són conscients de tot l'exposat i ho accepten voluntàriament.

Grácies per visitar www.spai.ad

Segueix-nos a

an image

Informació Contacte

an image
Spai SL
Carrer dels Escalls, 7
Ed. Cadena 2n 2ª
AD700 ESCALDES-ENGORDANY
Principat d'Andorra
Email: info@spai.ad

Telf: +376 805525
Fax: +376 863007